Iets plaatsen? Lees dit eerst!

Werkstuk? Interview? Evenement? Hier kun je je vragen en verzoeken kwijt zonder je te registreren (plaatsing na goedkeuring moderatoren).
Gebruikersavatar
Tadmin
Berichten: 35
Lid geworden op: 25 mar 2012, 10:00

Iets plaatsen? Lees dit eerst!

Bericht door Tadmin »

Dit deel van het forum is bedoeld voor allerlei soorten oproepen, bijvoorbeeld voor enquêtes, interviews, werkstukken, noem maar op.

Beoordeling

Alle inzendingen worden door ons beoordeeld. We hebben een zekere neus gekregen voor verkapte contactadvertenties, dus dat kun je vergeten.

Leeftijdsdiscriminatie

We krijgen steeds meer oproepen die alleen voor de jongere groep transgender mensen bedoeld zijn. Wij zijn een forum voor iedereen, dus ook voor mensen die boven de 30 of onder de 18 zijn. Als je leeftijdsgrenzen noemt, vraag je je dan af waarom je dat doet, en heroverweeg het stellen van grenzen. Moet je toch grenzen stellen, vraag je je dan af waarom je voor die specifieke categorie kiest. Is het van belang voor je activiteit of onderzoek, of is er eigenlijk sprake van "unconscious bias"?
Noem je leeftijdsgrenzen, motiveer die dan. Zonder motivatie is de kans groter dat we je oproep niet plaatsen.

Enquetes

Plaats je een oproep voor een enquête, dan zullen we eerst een poging doen de enquête in te vullen en te kijken wat je wilt vragen. Sommige vragen zijn namelijk misschien voor jou wel interessant, maar verder volslagen ongepast. Je zult de eerste niet zijn die goedbedoeld vraagt naar wat we in onze onderbroeken hebben zitten. Dat doen we bij jou ook niet, toch?
We worden trouwens behoorlijk overvoerd door enquêteverzoeken, en dan mogen we best een beetje kieskeurig zijn. Uiteindelijk doen we met het invullen jou een plezier, het is maar zelden dat het andersom is, en het kost ons allemaal bij elkaar wel een boel tijd.

Het team